PRIVATLIV

Hvem er vi og hvordan kan vi kontaktes

Vores webstedsadresse er: https://www.christiansmadhus.dk. Følgende mail kan benyttes for direkte kontakt: christiansmadhus@gmail.com. Tilføj venligst "privatpolitik" i emne feltet af mailen.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler

Hos christiansmadhus.dk, bliver der ikke indsamlet nogle personlige identificerbare data. Dette kan dog ikke garanteres for indlejeret indhold.

Indlejret indhold fra andre websteder

Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det websted.

Analytics

Google analytics bliver benyttet på hjemmesiden. Der bliver dog ikke indsamlet nogle personlige identificerbare data.    

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du kan bede om en eksporteret fil med dine personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

I og med der ikke bliver indsamlet nogle personlige data, vil ovenstående ikke være relevant.

Vores kontaktinformation

Følgende mail kan benyttes for direkte kontakt: christiansmadhus@gmail.com. Tilføj venligst "Privatlivs politik" i emne feltet af mailen.
RING TIL OS
Denne side bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Du accepterer dette ved fortsat brug af denne side. Læs mere