Hvem er Christians Madhus.
OM OS
Om madhuset
![om-os-1](http://www.christiansmadhus.dk/wp-content/uploads/2020/11/om-os-1.jpg)
OM CHRISTIAN OG HANNE
Udenlandsk erfaring og professionelt håndværk inden for gastronomi
Kokke med stort sydfynsk hjerte, udenlandsk erfaring og professionelt håndværk inden for gastronomi. Christian er udlært kok i 1985 hos Hotel Svendborg. Han har været kok i Hotel Rinkøbing Fjord, Skoven Odense, Hotel RInge, Hotel Troense, Hotel Ærø og af 2 omgange Hotel Laguna Beach i Californien. Han har også været vært i Tved Forsamlingshus i 13 år.
Hanne blev uddannet kok i 1989 fra Hotel Troense. Hun har været på Hotel Ærø, Hotel, Kantinen Svendborg Tekniske Skole. Hanne har desuden været på Hotel Ritz Carlton i Californien. Hun har været i forskellige køkkener som har givet et bredt og professionelt fundament og håndværk inde for gastronomi. Hjalp også i Tved Forsamlingshus i alle årene.
Hanne blev uddannet kok i 1989 fra Hotel Troense. Hun har været på Hotel Ærø, Hotel, Kantinen Svendborg Tekniske Skole. Hanne har desuden været på Hotel Ritz Carlton i Californien. Hun har været i forskellige køkkener som har givet et bredt og professionelt fundament og håndværk inde for gastronomi. Hjalp også i Tved Forsamlingshus i alle årene.
Faglærte medarbejdere
Kokke med stort sydfynsk hjerte
Vi er ud over os selv, også 3 fuldtidsansatte, som alle har en baggrund i køkkenet. Dette sikre altid god kvalitet i butikken og ud af huset.
![om-os-2](http://www.christiansmadhus.dk/wp-content/uploads/2020/11/om-os-2.jpg)