Hovedretter

  • Svinekam med ½ æble, sødt, surt, hjemmelavet rødkål, skysauce brunede og hvide kartofler

128 kr.

  • Kryddet nakkesteg med franske ærter, timiankarotter, paprikasauce og stegte kartofler

118 kr.

  • Glaseret skinke med grill tomat, sukkerærter, mixed salat, dressing, skysauce og flødebagte kartofler

128 kr.

  • Mørbradgryde med salat og stegte kartofler

128 kr.

  • Karbonade med stuvede ærter og gulerødder og kartofler

92 kr.

  • Hamburgryg med grønsager, aspargessauce og kartofler

108 kr.

  • Gammeldags kyllingesteg med persille, sauce, surt, rabarberkompot og hvide kartofler

108 kr.

  • Hakkebøf med bløde løg, sauce, hvide kartofler, surt og rødbeder

98 kr.

  • Ungarsk gullasch med rødbeder og mos

98 kr.

  • Skipperlabskovs med rødbeder, persillesmør og rugbrød

118 kr.

  • Gl. daws oksesteg, med bønner, glaserede perleløg, surt, solbær, tomat med peberrod, skysauce, og hvide kartofler

138 kr.

  • Peberrodskød med bønner, peberrodsauce, hvide kartofler og brød

128 kr.

  • Helstegt oksefilet’ med grill tomat, glaserede hvidløg, årstidens grønsager, svampesauce og fyldte bagte kartofler

158 kr.

  • Oksemørbrad, med sauterede svampe, årstidens grønsager, rødvinssauce og pom. hasselbach

168 kr.

  • Kalvesteg stegt som vildt med surt, sødt, waldorfsalat, kalvestegs sauce, brunede og hvide kartofler

128 kr.

  • Kalvesteg med grønsager, surt, kalvestegssauce og hvide kartofler

128 kr.

  • Kalvewienerschnitzel med ærter, wienergarniture, sky og smørsauce og brasede kartofler

138 kr.

  • Ovnbagt laks på sauteret spinat med mandler, sauterede gulerødder og asparges, hvide kartofler og porrecreme

138 kr.

Minum 10 personer.