Julen 2022

PLATTE 

Hvide sild med karrysalat
1/2 æg og tomat
Fiskefilet med remoulade og citron
Svinemørbrad med bløde løg og surt
Frikadelle med rødkål
Røget laks med røræg
Ost med druer
Ris a la mande med kirsebærsauce
Couvert pris
208 Kr.

BUFFET #1

Hvide sild med karrysalat
1/2 æg og tomat
Fiskefilet med remoulade og citron
Tunmousse med rejer, asparges og dressing
Ribbensteg med rødkål
Svinemørbrad med champignon a la creme og surt.
Ost med druer
Ris a la mande med kirsebærsauce
Couvert pris
198 Kr.

Buffet #2

Hvide sild med karrysalat og 1/2 æg og tomat
Fiskefilet med remoulade og citron
Varmrøget laks med rejer, asparges og dressing
Ribbensteg med rødkål
Lun leverpostej med champignon, bacon og rødbeder
Tarteletter med høns i asparges
Svinemørbrad med bløde løg og surt
Andebryst med kompot af æbler og svesker
2 slags oste med frugt
Ris a la mande med kirsebærsauce
Couvert pris
258Kr.
Minimum 10 couverter. Forbeholdt for prisændringer.

KONTAKT

Har du spørgsmål?
Udfyld formularen og vi vender tilbage inden for 1 -2 døgn.

    RING TIL OS
    Denne side bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Du accepterer dette ved fortsat brug af denne side. Læs mere