Buffet nr. 1

  • Hønsesalat med frisk ananas, dertil brød og smør 


  • Braiserede okseculotte med løg – tomat og champignon


  • Krydderstegt kyllingebryst på kartoffeltern med hvidløg


  • Helstegt svinemørbrad på ovnstegte grønsager


  • Pastasalat


  • Tomatsalat


  • Alm. mixed salat med dressing


  • Hasselbagte kartoffel


  • Flødesauce


  • Islagkage med marcipanlåg


Couvert pris:

225 kr.

Buffet nr. 2

  • Røget svinemørbrad på salat, asparges, purløgsdressing, brød og smør


  • Nakkefilet på sauteret kål med bacon


  • Kalvefilet


  • Pastasalat


  • Tomat-agurk- avacadosalat


  • 1/2 bagte kartofler med hvidløg


  • Flødesauce


  • Chokoladeis med appelsinsmag


Couvert pris:

208 kr.

Buffet nr. 3

  • Varmrøget laks på salat med marineret scampi, asparges, dressing, brød og smør


  • Braiseret kalveculotte med rataouille 


  • Oksefilet på sauteret kål


  • Krydderstegte kyllingbryst med ristede hvedekerner 


  • Melonsalat med blåbær, druer og ristede mandler 


  • Broccolisalat 


  • Flødebagte kartofler 


  • Små stegte kartofler 


  • Svampesauce 


  • Brownies med vaniljeis og frugt


Couvert pris:

238 kr.

Buffet nr. 4

  • Tunmousse med rejer, asparges, dressing, brød og smør


  • Glaseret skinke 


  • Hot wings 


  • Mixed salat 


  • Flødebagte kartofler 


  • Skysauce 


  • Chokolademousse med bærkompot 


Couvert pris:

148 kr.

Buffet nr. 5

  • 2 slags sild med karrysalat og kaperssalat


  • 1/2 æg og tomat 


  • Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron


  • Smørrebrødsbuffet


  • Oste med syltede frugter


  • Gammeldags frugtsalat 


Couvert pris:

188 kr.

Minum 15 personer.