Julefrokost 2020

Buffet nr. 1


  • Hvide sild med karrysalat


  • 1/2 æg med tomat


  • Fiskefilet med citron og remoulade


  • Medister med rødkål


  • Frikadelle med rødkål


  • Mørbradbøf med bløde løg og surt


  • Brie med frugt


  • Ris a la mande med kirsebærsauce


Couvert pris:


178 kr.


Buffet nr. 2

  • Hvide sild med karrysalat
  • 1/2 æg og tomat


  • Fiskefilet med citron og remoulade


  • Tunmousse med rejer, asparges og dressing


  • Medister med rødkål 


  • Frikadelle med rødkål


  • Lun leverpostej med champignon, bacon og rødbeder


  • Mørbradbøf med bløde løg og surt


  • Tarteletter med høns i asparges 


  • 2 slags oste med frugt


  • Ris a la mande med kirsebærsauce


Couvert pris:


228 kr.




Buffet nr. 3


  • Hvide og røde sild med karrysalat


  • 1/2 æg og tomat 


  • Fiskefilet med citron og remoulade


  • Varmrøget laks med rejer, asparges og dressing


  • Medister med rødkål


  • Frikadelle med rødkål


  • Ribbensteg med rødkål


  • Lun leverpostej med champignon, bacon og rødbeder


  • Mørbradbøf med bløde løg og surt


  • Tarteletter med høns i asparges


  • Andebryst med kompot af æbler og svesker


  • 3 slags oste med frugt


  • Ris a la mande med kirsebærsauce



Couvert pris:


258 kr.



Alle buffeterne er uden brød og smør. 


Ønsker man at købe brød og smør er prisen


25 kr. pr. couvert


Minimum 10 couverter. 


Forbeholdt for prisændringer.