Konfirmation 2020

Buffet


  • Tunmousse med rejer, asparges, dressing, brød og smør.


  • Kalvefilet.


  • Svinemørbrad i svøb med flødeost på stegte ris, peberfrugt og løg. 


  • Melonsalat med spinat, cherrytomater, blåbær og sukkerærter. 


  • Salatfade med dressing. 


  • Skåle med feta, rosiner og nøddemix. 


  • Champignongssauce. 


  • Flødebagte kartofler. 


  • Chokoladeskal med chokolade- pistacie- jordbær-, vaniljeis og appelsinsorbet. 


Couvert pris:


248 kr.


Menuforslag 1

  • Varmrøget laks med rejer, asparges, dressing, brød og smør.
  • Oksemørbrad med årtidens grøntsager, ristede svampe, asparges i svøb, fyldt bagt kartoffel og flødesauce. 


  • Vaniljeis med chokolade og friske jordbær. 


Couvert pris:


278 kr.




Menuforslag 2


  • Rejecocktail med dressing, brød og smør. 


Eller 


  • Hønsesalat med frisk ananas, brød og smør. 


  • Kalvesteg med sødt, surt, waldorffssalat, kalvestegssauce, fransk-, brune- og hvide kartofler.  


  • Chokolademousse med bærkompot. 



Couvert pris:


228 kr.



Minimum 10 couverter. 


Forbeholdt for prisændringer.