Juleanretning nr. 1

  • Hvide sild med karrysalat


  • 1/2 æg og tomat


  • Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron


  • Medister med rødkål


  • Mørbradbøf med bløde løg og surt


  • Oste med frugt


  • Ris a la mande med kirsebærsauce


Couvert pris:

148 kr.

Vær opmærksom på at kirsebærsaucen kommer kold


Juleanretning nr. 2

  • Hvide sild med karrysalat


  • 1/2 æg og tomat


  • Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron


  • Tarteletter med høns i asparges


  • Lun leverpostej med  ristede champignon, bacon og rødbeder 


  • Mørbradbøf med bløde løg og surt


  • Andebryst med kompot af æbler og svesker


  • Oste med frugt


  • Ris a la mande med kirsebærsauce


Couvert pris:

188 kr.

Vær opmærksom på at kirsebærsaucen kommer kold



Juleanretning nr. 3 

  • Hvide sild med karrysalat


  • 1/2 æg og tomat


  • Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron


  • Varmrøget laks med rejer, asparges og dressing


  • Tarteletter med høns i asparges


  • Mørbradbøf med bløde løg og surt


  • Lun leverpostej med champignon, bacon og rødbeder


  • Medister med rødkål


  • Andebryst med kompot af æbler og svesker


  • Oste med frugt


  • Ris a la mande med kirsebærsauce


Couvert pris:

218 kr.

Vær opmærksom på at kirsebærsaucen kommer kold




Ønskes brød, kiks, smør og fedt

25 kr.

Minum 10 personer.